maanantai 5. marraskuuta 2012

Nyt on aika nostaa veroja kaikilta: Ei mitään verovapautuksia vaan veronkorotuksia, jotta riittää rahaa maamme islamisoittamiseen ja rajattoman maahanmuuton tukemiseenNyt on aika nostaa veroja kaikilta ikään sukupuoleen ja taustaan katsomatta nostakaamme mokutus ja islamisaation hinta esille joulun kunniaksi

Laulakaamme maamme erilaisia valtionsyyttäjiä mm. mika illmania kiihottavaa joululaulua "porsaita äidin oomme kaikki, sinä ja minä". Eläimiinvertaaminen kuulemma on RL:ssa valtionsyyttäjä mika ilmanin mukaan kansankiihotusta toisin kuin raamattu ja koraani opettavat.


Kaivakaa kuvetta rajattoman maahanmuuton ja islamin rahoittaminen on tärkein tehtävämme. Laulakaamme viimeistä kertaa Hoosiannaa ja viettäkäämme viimeistä kertaa joulua?

Ei mitään verovapautuksia vaan veronkorotuksia, jotta riittää rahaa maamme islamisoittamiseen ja rajattoman maahanmuuton tukemiseen


Asiasta heittoni jätin aamulehteen oheisena: Mielestäni kaljupäitä, karvattomia pitää rangaista karvattomuusverolla. Mitä isommat ansiot eduskunnassa tai muissa julkisissa viroissa niin sitä isompi progeressio. ;) Kokoomuksessa näitä kaljupäitä eli skinejä on jonkinverran? Kimmo Sasi kuulolla avustajineen?


Samoin pitää säätää demaribemarivero, mikä nostaisi 20% jokaisen demarin verotusta joka omistaa bemarin ;)

Maahanmuuttovero: Jokaisesta maahanmuuttajasta pitää nostaa verotusta 1%:lla Vihreissä, vasureissa, demareissa, KD:ssä niin koituisi kustannukset vastuullisille

Suomen ensimmäinen sotien jälkeinen "sotarikostuomioiden" tapaan eli poliittisin perustein näytösoikeudenkäynnillä 20 vuodeksi ulosottoon tuomittu 2 vuotta ja 5 kk ehdotonta vankeuden maustein maahanmuutto-, islam- ja maahanmuuttouskovaisten kritiikistä laitettiin munasilleen niin vankeudessa kuin Jeesuslapsi jouluseimessä. 

Jeesuslapselta ei tarkisteltu kuin kakkaa ja pissaa ko. iässä, mutta Suomen vankiloissa homotarkastuksilta vaikuttavat toimet ovat säännöllisiä aina kun vankilasta toiseen siirretään tai tullaan vankilomalta takaisin. 
Tiedä montako sormetus- ja runkkuhetkeä maamme demla- ja hyysärimafia sai Seppo Lehdon perseen tmv:n katselusta, jospa siitäkin on Rikosseuraamusvirastossa tilastot? 

Nyt samaa aineistoa ilmaiseksi ;) lievästi sensuroituun tapaan, ettei mahdollisella fb-sivulla tule ko. kuvan takia heti fb-tilin katkaisua. Naisten perseitä ja tissejä saa fb:ssä näyttää, mutta ei suomalaista miestä munasillaan ;). Olkaa hyvä ;) Suomalainen maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto hymyilee hyysärimafialle
-----------


"Teidänkin syntienne tähden" Seppo Lehto Tampere 

Kulttuuri- ja sotahistorioitsija, sekä nettiaktivisti kansakunnallisilla asioilla

http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com


-----------
http://tamperelainen-nettiaktivisti.blogspot.fi/
----------------------------------------