keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Onko jo unohdettu "valtionsyyttäjä" Mika Illmanin koiramaisuus "presidentti" Tarja Halosen, Matti Vanhasen ja Vladimir Putinin juoksukoirana tekaistuin syyttein ja demlatuomarein? Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä 29.9.2006 Nelosen TV-uutisissa klo 20 ja 23 jälkeen
Reklamoin Vasarahammer-blogia ylläpitävää: Kyllä tässä nettirasismijahti on kestänyt pidempään kuin 6 vuotta

Väittäisin että ko. sota "nettirasismia" vastaan alkoi mika illmanin Seppo Lehtoon ja hänen avustajakseen väitettyyn kohdistetulla vainolla 2006 eli yli 7 vuotta sitten tehdyin kotietsinnöin tietokonetakavarikoin ja KRP-tutkimuksin.

Asialla olivat näyttävästi aiheesta 2004 ja 2005 ip-lehdissä ja Hymy-lehdessä julkaistut tarja halonen alastonkuva pilakuvasivustot, joiden tekijää toivottiin vastuuseen.

Matti Vanhanen oli aktiivisesti mukana ajojahdissa erilaisten kommunistitahojen kanssa ( joihin myös tarja halonen kuuluu)

Muisto netistä copypastena ko ajalta: "Poliittinen toisinajattelijajahti Seppo Lehtoon kohdistuen on kiihtynyt kliimaksiin 5-7.5.2008 Tampereen käräjäoikeuden istuntoihin

Oikeusvaltioperiaatteita pyrittiin sabotoimaan ottamalla Lehto Seppo Tampereen poliisivankilan säilöön sananvapauden päivänä 3.5.2008 estäen Seppo Lehdon valmistautumista omiin vastineisiinsa oikeudenmukainen oikeudenkäynti vaarantaen, kun ei saanut oikeudenkäyntimateriaaleita mukaan säilöönsä, sekä tarjoamalla ala-arvoista velliä ymv:aa, joista Lehto kieltäytyi ryhtymällä välittömästi nälkälakkoon, koska katsoi kiinniottonsa olevan laiton.
Scirpt = Käsikirjoitus: Pääministeri Matti Vanhanen KRP eli Keskusrikospoliisi, ex-vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen ja valtionsyyttäjä Mika Illman

Nelosen TV-uutiset 29.9.2006 klo 20 ja 23 uutisoivat painottaen vääriä syyllisyysepäilyasioita, kun kyseessä on tosiasiassa kansakunnan tosiasialliset KGB-kytköksissä olevat ns. poliittiset päättäjät, jotka eivät halua että neuvostoaikaisista lipukielisyyksistään muistutetaan

Ihmeteltävää on ettei epäillyn Seppo Lehdon nimeä voida mainita uutisissa, kun on kerran asiasta kuulusteltu 25.9.2006 Tampereen KRP:n tiloissa ja siitä on annettu lehdistötiedotteekin eri uutisryhmien kautta. Sensijaa annettiin puheenvuoro tunnetulle KGB:n aisankannattaja pääministeri Matti Vanhaselle, sekä vastaavan tason presidentinkanslian lausumille, joilla hämärrytettiin jälleen kerran kansakuntamme todellista stalinistista törkytilaa eli aluemiehitystemme jatkumista.

Ihmeellistä sensurointia on Seppo Lehdon nimen mainitsematta jättäminen Nelosen uutisissa kun tamperelaisen aluepalauttaja Seppo Lehdon kasvotkin näytettiin TV:ssä, samoin ko. asiasta on ollut luettavissa netin eri palstoilla, ketä on kuulusteltu aiheesta 25.9.2006

Kyseenalaisia suomalaisuuteen (syntipukkina: Seppo Lehto) kohdistuvia rikosilmoituksia olivat tehtailleet mm. vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen kansankiihotuksesta "neekeri- ja somali-sanojen" perusteella, törkeästä kunnianloukkauksesta 2004 homokuninkaana City-lehdessä esitelty Oras Tynkkynen ja entinen vihreiden hallituksen jäsen Sylvain Aristide Kipre norsunluurannikolta, jolla on jo 2 lähestymiskieltotuomiota laittomien uhkausten ja päällekarkaustensa jäljiltä Seppo Lehdon suojaksi (viimeisin raukeaa 6.11.2006), pari syyttäjää eli kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen ja alaisensa Ulf Reimers, jotka ovat ajaneet ammattitaidottomasti syytteitä väärin perustein Seppo Lehdon vahingoksi, ymv:a, sekä Yleisradio verkkosivujensa mukaamisesta tekijänoikeusrikoksena ymv:aa

Kaikki tämä on löydettävissä netistä hakusanoilla Seppo Lehto"

Copastea lisää netistä: "Poliittisen vainon syynä lienee tämä tunnettu neukku-Suomen ja Suomen taudin aiheuttama vaikeneminen ja toisinajattelijoiden vaino aluepalautusvaatimusten esittämisen takia http://www.kavkaz.fi ( 2011 ylläpito lakkautettu) sivujen mukaisesti

Viite:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä 29.9.2006 Nelosen TV-uutisissa klo 20 ja 23 jälkeen

Ohessa tekstiversio:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä
Julkaistu 29.9.2006 19:43

Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset.
Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kohteena ovat olleet lähes kaikki Suomen KGB-huippupoliitikot ja "vähemmistöt".
Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun toimisto ja tamperelaiset yksityishenkilöt. Syyteharkinnan tekee valtakunnansyyttäjänvirasto.
Asianomistajana poliisi on kuullut jutussa ainakin yhtä kansanedustajaa Oras Tynkkystä (vihr).

Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Presidentin lehdistöpäällikkön mukaan Halonen on ilmoittanut, ettei hän halua puuttua asiaan.
Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja.
Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa.
"Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille.
Lopullisen lupansa Vanhanen sanoo antavansa, kun esitutkinta valmistuu. Vanhasen mielestä kukaan ei tätä nykyä kanna vastuuta netin loukkaavista kirjoituksista ja kuvista.

Keskusrikospoliisi on tehnyt jutussa oikeusapupyynnön tiettävästi Yhdysvaltoihin.
Jutun syyteharkinnan tekevä valtionsyyttäjä sanoo, että tämänkaltaisissa jutuissa ongelmana on luotettavasti selvittää sivujen tekijä esimerkiksi silloin jos palvelin on ulkomailla.

Helsingin Sanomat
hs.online@sanoma.fi ( uutista hieman muotoiltu KGB-taustat paljastaen )"
-------------------

Olkaa hyvä

Seppo Lehto 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta illmainismin ja halosen kaartin voimin

Taho jota KRP ja mika johan illman pyrki erityisesti suojelemaan on tunnettu ihmisoikeus- ja sotarikollinen vladimir putin = kuin kutina perseessä---------------------------------------------------------------


----------------------Ei kommentteja:

Lähetä kommentti