sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Miehitetyn Karjalan palautus = Koillisväylänkin palautus .. on jäänyt monilta itsestäänselvyyden huomaamatta. Tämä tuotakoon selväksi Moskovan orjaherroillekin, sekä kansakuntamme "Setä Tuomolle" ( Lue kirja: Setä Tuomon tupa", niin ymmärrät vertauskuvat )

Miehitetyn Karjalan palautus = Koillisväylänkin palautus .. on jäänyt monilta itsestäänselvyyden huomaamatta. Tämä tuotakoon selväksi Moskovan orjaherroillekin, sekä kansakuntamme "Setä Tuomolle" ( Lue kirja: Setä Tuomon tupa", niin ymmärrät vertauskuvat )

Olkaa hyvä ja astukaa "yrittäjyydessä" ja kansakuntamme tavoitteissa http://entre-tampere.blogspot.com uusiin uomiin, survoen vanhat neuvostoajan orjailut suohon ja ottaen asioita avoimesti esille ja tarkasteluun.

Valitettavasti sisä- ja ulkopoliitikkamme on turvallaan kuin auto Posiolla: On sitten kyse rajattomasta maahanmuutosta, islamista tai aluepalautuksissa vetkuttelusta.

Vanhoissa lakritsilaatikoissa ollaan yhtä "montut auki" kuin tässä ajassa kansakuntamme päätöksentekijät:

Kansakuntamme oikeat arvot ja tulevaisuuden arvotekijät mm. miehitettyjen alueiden palautus ja Nato-jäsenyys jäävät hyödyntämättä kuin monasti marjasato metsään:

Vanhassa vara parempi: Kansakunnallisen onnenmerkin eli hakaristin lisäksi tarvitsemme myös onnentavoittelijoita, eikä vain perse homeessa makaajia:On aika nostaa airot vedestä ja käyttää niitä kansakunnallisiin uusiin talkoisiin Japanin suurimman soturin Musashin tapaan:


Kansakuntamme ja kristikunta heilaa Jeesukselle ja ja Jeesuksen ylösnousulle alttaritauluissa. Koska heilaamme aluepalautusten puolesta?


Onko kansakuntana osamme tyytyä vain miehittäjä-Ryssän perseiden haisteluuun? -  Snif, snif? -
Vrt. Sauli Niinistön häpeälliset lausunnot "Karjala"-asiassa.

Koska emme voi enää sanoa, että menkää sikojen perseitä haistelemaan, jottei tule islamin vastaista lausuntoa, niin todetaan sitten näille maamme hirvisankkerista tmv:sta kärsiville, menkää porojen perseitä haistelemaan, jospa sitten alkaisi henki kulkemaan ja aivot toimimaan?


On aika nostaa kirves valmiuteen ja asiat asioina käsittelyyn: Miehitettyjen alueiden palautus on meidän kansakunnallemme henkinen ja aineellinen välttämättömyys, eikä miehittäjän ruokkiminen vastikkeettomasti.

Kansakuntamme on likiarvo ilmaisulle "kanakunta". Sillä ilmeinen lasku- ja lukutaidottomuus on nähtävissä kun katse kääntyy itään monellakin tapaa, oli sitten kyseessä Moskova tai Mekka.

Tsuhnalamme kärsii aktiivisesta "Tukholman syndroomasta" eli panttivangin uhkaajaansa samaistumisesta. Onneksi Tampereelta kajahtaa kuin Kaunis Karjala-laulun sanoituksen ja sävelten tapaan 

Kansakuntanne profeetta Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y. 

 -----------------------------------------------

PS: Islam- ja maahanmuuttokriitikko Tamperelainen nettiaktivisti Lehto Seppo islamistien murha- ja tappouhkailujen kohde.
Poliisia ei hevonvittua kiinnosta asiaa hoitaa muuta kuin antaa hiljainen siunaus islamisteille.

Kaikesta huolimatta "Miehitetyt alueet takaisin!"-vaatimus elää miehittäjä-Ryssälle: Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret takaisin!
----------

http://tamperelainen-nettiaktivisti.blogspot.fi/

 ----------------------------------------------------------